fbpx

facebook-icontwitter-iconinstagram-iconpinterest-iconpinterest-icon

Burun Eti Ameliyatı

Burun Eti Ameliyatı

Burun ameliyatları Türkiye’de en başarılı şekilde uygulanan estetik alanlarından bir tanesidir. Ülkemiz bu konuda bulunduğu coğrafyanın ve son senelerde de Avrupa’nın en önde gelen ülkesi olma yolunda ilerlemektedir. Bu nedenle burun ameliyatları konusunda herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmaksızın dilediğiniz gibi kendinizi uzmanlara emanet edebilirsiniz. Hem operasyon süreci hem de sonrasında gerekli olan sağlık denetimlerini gerçekleştirmeden bu süreci tamamlamamalısınız. Doktorunuz ne zaman kontrol talep ederse o süreçte belirtilen kontrolde olmanız sizin için önemli bir yere sahiptir.

Burun estetiklerinin birçok farklı sebebi olabilmektedir. Bunların başında estetik görünüm olarak çok düzgün bir yapıya sahip olunmaması gelmektedir. Örneğin burnunda sıkıntısı olan kişiler burunlarının şekil bakımından düzeltilmesi için bu tür operasyonlar geçirmek isteyebilirler. Bu operasyonları geçirmek için belirli bir yaş ve sağlık sınırlamaları kriterleri bulunmaktadır. Bir diğer taraftan da sadece sağlık sebepleri nedeni ile ameliyat olmak isteyen kişiler de vardır.

Bu kişiler genel olarak nefes alış verişlerinde problem olması sebebi ile uzmanlara başvurmaktadır. Nefes problemi yaşayan kişiler aynı zamana görünümden de rahatsızsa iki operasyonu da aynı zaman diliminde gerçekleştirme imkanınız da bulunmaktadır. Burun eti ameliyatlarında da aynı şekilde hassa davranılmakta ve kişinin genel sağlığının muhafaza edilmesi ön plana koyulmaktadır.

Burun eti bulunması kişilerin konuşma tarzından tutun nefes alış verişlerine kadar birçok olumsuz etki ortaya koyabilmektedir. Bu nedenle burun etini aldırarak hayatınızda büyük bir değişim ortaya koyabilirsiniz. Zaten öncelikli olarak nefes alış veriş kaliteniz değişime uğrayacaktır. Kısa bir sürede hem konuşma tarzınız daha muntazam bir hal alacaktır hem de günlük hayatınızı etkileyen belki de en önemli etkenlerden biri olan nefes sorunu tam olarak çözülecektir.

Burun Etinin Zararlar ve Olumsuz Etkileri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Burun eti kişilerin günlük yaşantısını olumsuz yönde etkilemektedir. Nefes alışveriş sırasında sıkıntılara sebebiyet vermesi nedeni ile ortaya koyduğu etki günlük tüm aktiviteleri derinden etkilemektedir. Sağlıklı bir nefes olmadan kişilerin hayatlarına konsantre olma imkanı da bulunmamaktadır. Nefes almanın yanı sıra konuşurken de bazı bozuklukların meydana gelmesine neden olmaktadır.

Örneğin sesiniz net olarak duyulmamakta ve daha boğuk bir şekilde çıkmaktadır ve sosyal hayatı olumsuz yönde etkilemektedir. Siz de bu sıkıntılardan kurtulmak adına konusunda uzman olan bir cerrah ile iş birliği yaparak operasyon geçirebilirsiniz. Durumun bir diğer yönü de geniz akıntılarıdır. Burun yapısında meydana gelen deformasyonlar geniz akıntısını tetiklemektedir. Bu da sanki hep grip ya da nezleye tutulmuşsunuz gibi bir izlenime sahip olmanıza neden olmaktadır. Burun etinin ortadan kaldırılması geçmişteki gibi büyük operasyonlar ile uygulanmamaktadır. Artık küçük bir işlem ile burun yapınızdaki bu sorun giderilmektedir.

Burun Eti Operasyonları Nasıl Gerçekleştirilir ve İyileşme Dönemi Ne Kadar Sürer?

Burun eti operasyonları estetik operasyonlar gibi oldukça çabuk ve sağlıklı bir şekilde tamamlanabilmektedir. Yapılan son değişiklikler ve teknolojik gelişmeler ile beraber kişilerin burun eti operasyonlarında genel anestezi almadan bile bu etten kurtulmaları mümkündür. Anestezi ile gerçekleştirilen operasyonlarda kişilerin kendilerine gelmeleri bir iki günü almaktadır. Yine de sonucun oldukça verimli olacağından emin olabilirsiniz.

Ülkemizde burun eti konusunda ameliyat gerçekleştiren ve durumundan da oldukça memnun olan birçok farklı kişi bulunmaktadır. Uzmanların da bu alanda ihtisaslı olduğu dile getirilmesi gereken hususlardan bir diğeridir. Siz de burun etinizi aldırarak hayatınıza nefesinizde ve sesinizde hiçbir sıkıntı olmadan devam edebilirsiniz. Burun eti kişilerin uyku kalitesini de düşürür hatta horlamalara bile sebep olabilir. Bu nedenle güne çok daha yorgun ve sıkıntılı bir biçimde başlayabilirsiniz. Burun eti operasyonları sonrasında bu sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza emin olabilirsiniz.

Burun eti operasyonları sonrasında kişilerin iyileşme süreci kendi bünyelerinin kuvvetli olup olmamasına göre değişim göstermektedir. Bu nedenle immün sisteminizin operasyon sonrasındaki dönemde oldukça üst seviyede olmasına ve zayıf düşmemesine özen göstermelisiniz.

Bu şekilde operasyonun etkisinden kurtulmanız da kısa bir zaman diliminde tamamlanmaktadır. Operasyon sonrası iyileşme dönemi ne denli özen isterse istesin sonucun buna değeceğinden emin olabilirsiniz. Ayrıca geniz akıntısından ve sesinizdeki sorunlardan da kurtulacağınız için sosyal hayata özgüveniniz çok daha yüksek bir şekilde devam edebilirsiniz.